1.SNL U-15> Predstava za čisto petico

NK DOMŽALE : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 5 (0:3)
Blaž Štrekelj(18'), Aljaž Plavčak(33'), Samo Matjaž(36'), Jan Viharev(48'), Nejc Klašnja(67')

Starejši dečki so na zahtevnem gostovanju v Domžalah prikazali eno svojih najboljših iger, ter zasluženo visoko zmagali.

Gostovanje v prvem spomladanskem krogu se ni končalo po naših željah. A očitno se se naši nogometaši iz tega tudi veliko naučili. Le teden dni pozneje so pokazali kako se igra sodoben nogomet.

Igra visokega ritma, koncentracija in nenazadnje samozavest so bili ključni dejavniki da so Grosupeljčani že v prvem polčasu nasprotniku, ki je bil pred tekmo mesto višje na prvenstveni lestvici 1.SNL zahod, zabili tri zadetke.

Tudi v drugem polčasu so zadržali ritem igre. Posledično so v domžalski mreži pristale še dve žogi.

Po tekmi je spregovoril trener Erik Marinšek: "Po tekmi z Dren Vrhniko, ko nam nikakor ni steklo v napadu, samo danes videli povsem drugačno predstavo. Že od samega začetka smo dominirali v posesti žoge in bili ekipa, ki je tekom celotne tekme strmela k napadalni igri ter si ustvarjala številne dobre situacije za dosego zadetka. Pomembno je tudi, da smo delovali samozavestno na žogi, bili odločni v dvobojih ter pokazali odnos, ki pritiče resni ekipi. Veseli dejstvo, da smo po vodstvu v prvem polčasu, uspeli ostali mirni in zadržati visok nivo igre tudi v drugem polčasu ter vodstvo do konca tekme še povečati. Ob vsem tem pa smo skozi celotno tekmo dobro stali na igrišču, uspeli kontrolirati nasprotnika in mu onemogočili, da bi resneje ogrozili naš gol. Bolj kot dober rezultat veseli način kako smo to dosegli. Čestitke fantom, ki so odigrali eno boljših tekem, se pa s tem ne smemo preveč zadovoljiti, saj nas že ta konec tedna čaka močan mednarodni turnir v Sarajevu, kjer bomo zagotovo želeli pogledati proti najvišjem mestu."

Za štiri člane selekcije sledijo nekaj dnevne reprezentančne priprave, naslednji vikend pa se bo ekipa udeležila močnega mednarodnega turnirja v Sarajevu, prvenstvena tekma 19. kroga pa bo odigrana v sredo 10.04.19 ob 18:00 v Grosupljem proti Iliriji.