2.SML/SKL> 100% izkupiček v 23. krogu

2.SML> BRINJE GROSUPLJE : ROLTEK DOB 6 : 0
Petrič David(3'), Mahič Al(30'), Pajnkihar Luka(45'), Daliposki Emil (70', 81'), Božič Maj(89')

2.SKL> BRINJE GROSUPLJE : ROLTEK DOB 2 : 0
Kocjančič Tim(43'), Tibola Jan(45')

Mladinci in kadeti so med tednom na domačem igrišču z umetno travo gostili vrstnike Roltek Doba. Obe ekipi sta nalogo opravili odlično in zanesljivo zmagali.

Mladinci so z 18 zmago v sezoni zanesljivo na vrhu lestvice 2.SML zahod.

Po tekmi je trener Goran Markovič povedal: "Zaostala tekma proti ekipi Doba je bila za nas zahtevna-pomembna, saj se zavedamo, da prihajamo v zadnji mesec tekem, poleg tega pa smo na zadnji tekmi proti gostom bili poraženi. Fantom moram čestitati na odigrani tekmi, saj smo jo več kot zasluženo zmagali. S preprosto igro smo na igrišču dominirali, ustvarjali si lepe priložnosti, le teh smo jih šset izkoristili. Na koncu velja omeniti, da je priložnost za igro dobil igralec starejših dečkov Blaž Štrekelj, ter jo tudi dobro izkoristil. Do konca nas čakajo še štiri tekme, ki si jih želimo končati, kot se za resne ekipe spodobi."

Kadeti so po dveh neuspehih znova našli zmagovalno pot. V tretjem medsebojnem srečanju v sezoni, so ob porazu in remiju, prvič premagali Dob.

Trener Borut Antončič po tekmi:  "Po dveh porazih, smo tokrat uspeli sestaviti solidno tekmo. Dobro smo delovali v obeh fazah igre, predvsem veseli bolj stabilna igra v fazi branjena, kjer na zadnji tekmi nismo bili pravi. V napadu, še vedno pogrešam nekaj mirnosti in boljšo realizacijo, kljub vsemu smo v kratkem času uspeli dvakrat zadeti. Pred zaključkom prvenstva vsekakor dobrodošla zmaga, ki je povrnila prepotrebno samozavest. Čestitke fantom za prikazano."

Ekipi bosta tekmi 24. kroga odigrali v torek 07.05.2019 v Šenčurju, tekmi se bosta pričeli ob 17:00 in 19:00.