3.SNL> Mlada ekipa poražena v Zagorju

NK ZAGORJE : NK BRINJE GROSUPLJE 2 : 0 (0:0)
Kurež Gašper(70'), Zupančič Simon(75')

V derbiju kroga tretje in četrto uvrščenih ekip 3.SNL center so se zmage veselili Zagorjani.

Precej pomlajena grosupeljska ekipa je tekmo v Zagorju dobro odprla in prevzela pobudo na igrišču. Priigrala si je nekaj izjemnih priložnosti za zadetek, vendar žoge tudi iz takoimenovane 100% priložnosti ni uspela spraviti za hrbet domačega vratarja. Prvi polčas se je končal brez zadetkov 0:0.

Tudi drugi polčas so mladi Grosupeljčani dobro pričeli. V obdobju po 63. minuti je sledilo dobrih deset minut silovitega domačega pritiska na gol Brinja. Potem ko so Grosupeljčani rešili nekaj nemogočih situacij pred svojimi vrati in je izgledalo da bodo vzpostavili ravnotežnje v igri, sta sledili dve situaciji iz katerih so prejeli dva nepotrebna zadetka. Domači so povedli z 2:0. V nadaljevanju so bili nogometaši Brinja podjetnejši, vendar pa zadetka niso uspeli doseči.

Postava NK Brinje Grosuplje: Boštjan Štampfel, Adnan Abdić, Anže Šparovec, Jaka Cimerman, Jan Debeljak, Primož Potočar, Nal Strajnar, Alen Hadžipašić, Florgent Rexhepi, Luka Pajnkihar, Rok Šporar. Rezervni igralci: Nikola Stevanović, Al Mahič, Amir Nasić, David Petrič, Žan Hudin, Maj Božič.

Na tekmi je priložnost za dokazovanje dobilo kar 8. članov mladinske selekcije. Ob le štirih malo bolj izkušenih igralcih Brinja je ekipi za uspeh zmanjkalo predvsem izkušenj in nekaj predrznosti v situacijah kjer bi se dalo izvleči precej več.

Več podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V sredo ob 17:30 sledi v Ljubljani polfinalna tekma Pokalnega tekmovanja MNZ Ljubljana proti vodilni ekipi 2.SNL AŠK Bravo. Domačini so absolutni favorit srečanja, morebitni uspeh pa prinaša nastop v pokalnem tekmovanju NZS v prihodnji sezoni.