1.SNL U-15> Ponuja se izjemna nagrada

SAVA KRANJ : BRINJE GROSUPLJE 0 : 6 (0:1)
Samo Matjaž(4'), Žan Pleško(51', 63'), Blaž Štrekelj(59'), Nik Zrnec(61', 71')

Zelo slaba igralna površina, je domačim omogočal, da so ugoden rezultat držali do sredine drugega polčasa.

Po hitrem vodstvu, so Grosupeljčani lahko mirno nadaljevali srečanje proti zadnje uvrščeni ekipi lige. Ob premoči so tekmo dokončno odločili v drugem polčasu, ko so v zadnji četrtini tekme dosegli še 5 zadetkov za visoko zmago s 6:0.

Takoj po tekmi je trener Goran Markovič povedal: "Tekmo proti zadnjeuvrščeni ekipi, na slabem igrišču smo odigrali na solidnem nivoju. Tekma v kateri smo prevladovali in si ustvarili lepo število lepih situcij v prvem polčasu nismo realizirali. Ko nam je uspelo še drugič zadeti, pa je bila tekma odločena, saj smo skoraj vsak napad prišli v situacijo za zadetek. Do konca prvenstva je še zadnja domača tekma, ki si jo želimo zmagati in tako prvenstvo končati, kot se spodobi za resno ekipo."

Še bolj kot nekako pričakovana zmaga, so se nogometaši Brinja razveselili novice, ki je prišla med tednom. Po odigranih vseh zaostalih tekmah v 2.SNL U-15 zahod, so naši nogometaši krog pred koncem z dvema točkama prednosti, zadržali vodilni položaj na lestvici.

V soboto 25. maja bodo na domačem igrišču odigrali še zadnjo tekmo rednega dela prvenstva 2018/2019 proti Gorici, na kateri si lahko zagotovijo 1. mesto in dodatni tekmi, ki bosta odločali o naslovu državnega prvaka.

Vabljeni v soboto ob 11:00 v Športni park Brinje, kjer se bo po tekmi nadaljeval program s tradicinalnim turnirjem GROSUPLJE OPEN 2019, pozno popoldne pa se bo končal s tekmo 3.SNL center med BRINJEM in SAVO KRANJ.