ŽELIŠ IGRATI NOGOMET?

Septembra lahko vsi brezplačno preizkusite svoje nogometne veščine na igriščih NK Brinje Grosuplje, se spoznate s trenerji in ostalimi nogometaši ter ugotovite, če vam način vadbe in vzdušje ustrezata. Prepričani smo, da vam bo všeč!

Na spletni strani nkbrinje.si lahko pod kategorijo SELEKCIJE izberete primerno skupino glede na letnik in preverite urnik aktivnosti ter se udeležite kateregakoli treninga, lahko pa tudi prej za informacije povprašate trenerja, kontakt je poleg urnika.

Poleg tega organiziramo tudi vadbo nogometa za prve tri razrede v okviru interesnih dejavnosti na osnovnih šolah Brinje, Žalna, Št. Jurij, Polica, Škofljica, Šmarje in Lavrica. Vse informacije glede terminov in prijave lahko najdete na nkbrinje.si pod kategorijo VPIS > Šolski nogometni krožki.

Prav posebej pa so na vadbo pod okriljem NK Brinje Grosuplje vabljeni najmlajši otroci
vsak TOREK 16-17h in 17-18h,
kjer poizkušamo z različnimi igrami in nalogami na treningih v skupinah od 4 do 6 let zagotoviti otrokom raznovrstno vadbo s pridihom nogometa. Poudarek dajemo igri, zabavi in veselju otrok do gibanja. Naj jim šport priraste k srcu, da ostanejo gibalno aktivni vse življenje.

”Če nimaš žoge, ne moreš zmagati.” – Johan Cruyff