1.SNL U-15> Zmaga bi lahko bila tudi višja

BRINJE GROSUPLJE : INTERBLOCK 2 : 0 (0:0)
Nejc Velepič(37'), Vid Hojč(69')

Starejši dečki U-15 so odigrali že 12. krog letošnjega prvenstva. Na domačem igrišču so gostili NK Interblock iz Ljubljane.

V prvem polčasu so mreže mirovale. Vseskozi so bili s pobudo v igri nogometaši Brinja, katerim pa žoge ni uspelo spraviti v gostujočo mrežo.

V začetku drugega dela je akcijo Brinja učinkovito zaključil Nejc Velepič za vodstvo 1:0. V nadaljevanju bi nogometaši Brinja tekmo morali odločiti že veliko prej, a je končnega zmagovalca tik pred zaključkom tekme odločil Vid Hojč.

Trener Erik Merdanović po tekmi: "Na predzadnji tekmi prvega dela prvenstva smo doma gostili ekipo NK Interblock. Skozi celotno tekmo smo bili mi tisti, ki smo poizkušali skozi igro priti do priložnosti saj je nasprotnik skozi celotno tekmo branil. V začetku drugega polčasa smo le zadeli in si ustvarili še nekaj zelo dobrih priložnosti, ki pa se niso končale z zadetki. Do konca nas čakajo še štiri tekme, ki jih bomo morali odigrati veliko, veliko boljše kot zadnjo tekmo, če želimo zaključiti prvenstvo na način, ki si ga želimo."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

To je bila 6. prvenstvena zmaga s katero nogometaši Brinja ostajajo v zgornjem delu prvenstvene lestvice. Do konca jesenskega dela prvenstva sta še dva kroga, do prvega dela prvenstva pa je ostala le še tekma proti Radomljami, ki bo v soboto 02.11.2019 ob 11:00 odigrana v Grosupljem.