Člansko moštvo> Pogovarjali smo se z Goranom Markovičem

Mesec dni po pričetku priprav in pet tednov pred nadaljevanjem spomladanskega dela prvenstva v 3.SNL zahod smo se pogovarjali s trenerjem Goranom Markovičem.

Kakšno je zadovoljstvo z opravljenim po prvem mesecu priprav?
Po enomesečnem delu, lahko rečem, da smo zadovoljni z opravljenim. Tudi udeležba na treningih je zadovoljiva, si pa želimo da tako tudi ostane.

 

Do katerih sprememb je prišlo v igralskem in strokovnem kadru?
Ekipa, se glede na prvo polovico polsezone ni bistveno spremenila, odšel je Einsiedler v Radomlje, Tilen Kralj je prenehal z igranjem, priključila sta se dva novinca Mattias Gomara in pa Demirel Jusufagič. Smo se pa okrepili dodatno v strokovnem štabu z Sanelom Konjevičem, kjer si želimo še nadgraditi trenutno opravljeno delo.

Koliko tekem bo ekipa odigrala v preostanku priprav?
V tem mesecu, do pričetka prvenstva, nas čaka še pet tekem, na katerih bomo delali veliko na tempu igre. Na dosedaj odigranih tekmah smo videli veliko dobrega, smo pa na zadnji tekmi popolnoma razočarali, predvsem v samem odnosu do tekme.

Kako je z vključevanjem igralcev mladinske šole v člansko moštvo?
V pripravljalnem obdobju so za člansko ekipo odigrali tudi naši igralci iz mladinskih kategorij za katere verjamemo, da so sposobni v bližnji prihodnosti izboriti minute na članskem nivoju. Mladinci Sojer, Šparovec, Šabič in Hudin, poleg njih pa so tukaj tudi trije kadetski reprezentanti Čeferin, Zrnec in Matjaž. Opravičili so zaupanje in potrdili, da je odločitev priključitve prvi ekipi pravilna. Seveda, pa to ne pomeni, da jim bo karkoli podarjeno, ampak da imajo še dodaten motiv za delo.

ODIGRANE TEKME:

Slovacko(CEZ) : Brinje 6:1
Gorica : Brinje 2:3
Novigrad : Brinje 1:2
Brinje : Simer Šampion 4:1
Triglav Kranj : Brinje (odpovedana zaradi vetra)
Interblock : Brinje 2:6

 

PRIHAJAJOČE TEKME:

12.02. ob 17:30> Brinje : Krka
15.02. ob 14:00> Brinje : Dob
22.02. ob ?????> Rudar T. : Brinje
23.02. ob ?????> Brinje : Zagorje
07.03. ob ?????> Brinje : Bled (lokacija tekme še ni določena)