3.SNL> V goste prihaja Postojna

20210515 14 Brinje Postojna 06Bolj kot se prvenstvo približuje koncu, pomembnejše tekme igrajo nogometaši Brinja Grosuplje.

Iz kroga v krog Grosupeljčani igrajo "najpomembnejšo tekmo" sezone. Tako bo tudi tokrat, ko v goste prihaja zadnje uvrščena Postojna. A previdnost ne bo odveč. Gre namreč za nasprotnika, ki je v vseh dosedanjih 21. tekmah prvenstva 2021/2022 proti Brinju Grosuplju uspel svojo mrežo ohraniti nedotaknjeno. Prva tekma v jesenskem delu prvenstva v Postojni se je končala z 0:0.

Brinje Grosuplje je na papirju veliki favorit tekme, pred katero je glavni trener Goran Marković strnil nekaj misli: "Po zmagi v Brdih nas čaka še ena tekma z ekipo, ki se bori za obstanek. Tudi tokrat se bo potrebno na tekmo pripraviti, kot na vse ostale in predvsem v glavah biti odločeni, da odigramo kot znamo. Zavedamo se, da so take tekme najtežje, če vpišeš zmago pred prvim piskom sodnika. Na tokratni tekmi bodo odsotni Klančnik (bolezen), Šporar (karton) in kapetan Boh. Ostali fantje pa konkurirajo za ekipo."

Za mneje smo povprašali tudi napadalca grosupeljske zasedbe Kevina Tomšiča, ki je povedal "V soboto na domačem igrišču igramo proti nasprotniku ki edini v ligi ni prejel gola z naše strani, čeprav je ekipa Postojne na dnu lestvice in se bori za obstanek pričakujemo težko tekmo, naši cilji so jasni in drugega kot novih treh točk pred domačimi navijači nočemo!"

Na tekmo vabimo tudi vse navijače in simpatizerje, da ponovno napolnijo vzhodno tribuno grosupeljskega stadiona in s svojo prisotnostjo pomagajo nogometašem Brinja do željenega cilja.

Tekma se bo v Športnem parku Brinje Grosuplje pričela v soboto ob 16:30.

Za vse, ki so na počitnicah, oziroma jih bo prisotnosti na stadionu zadržal kak drug razlog, bomo tudi tokrat zagotovili neposredni video prenos na našem YouTube kanalu: