Kadeti iz Nove Gorice brez točk

V 21. krogu 1.SKL so nogometaši Brinja Grosuplje gostovali pri Gorici. Glede na položaj na prvenstveni lestvici so naši nogometaši veljali za favorita dvoboja. Žal jim tega ni uspelo potrditi na igrišču, kljub prevladi skozi celotno srečanje niso uspeli zadeti nasprotnikove mreže, sami pa so v drugem polčasu prejeli zadetek in tekmo izgubili z 1:0.

Po tekmi je trener Erik Marinšek povedal: "Tekma se tokrat rezultatsko ni odvila po naših željah. Kljub temu, da smo imeli premoč v posesti praktično celotno tekmo pa nikakor nismo uspeli konkretizirati napadalih akcij. Nezbranost in ne odgovornost pri eni izmed prekinitev nasprotnika pa je pomenilo, da točke tokrat ostajajo v Gorici. Premalo fokusa, želje ter športne tekmovalnosti nas je tokrat stalo boljšega rezultata. Časa za biti slabe volje po neuspehu ni, saj morajo biti naše misli usmerjene že v sredino tekmo, ko v goste prihaja Maribor."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Kadeti se nahajo na 5. mestu prvenstvene lestvice 1.SKL. V sredo ob 12. uri na domačem igišču v zaostali tekmi 20.kroga gostijo NK Maribor.