Kadeti na gostovanju do nove zmage, starejši dečki do točke

Selekciji U-17 in U-15 sta v Šenčurju skupaj osvojili 4 nove prvenstvene točke.

U-17> TINEX ŠEČUR : BRINJE GROSUPLJE 1 : 2
U-15> TINEX ŠENČUR : BRINJE GROSUPLJE 1 : 1

Po tekmi kadetov je njihov glavni trener Erik Marinšek povedal: "V trendu spomladanskega dela smo tudi tokrat točke 'reševali' v sodnikovem podaljšku. Tekma bo šla hitro v pozabo, saj nismo videli kaj dosti nogometa. Deloma zaradi težkega igrišča, tudi sami pa smo bili daleč od želenega nivoja.
V prvem polčasu, ki je minil brez zadetkov, smo imeli ogromno težav s prilagajanjem na igrišče. Naredili smo veliko tehničnih napak, zaradi česar smo težko zadržali žogo na nasprotnikovi polovici in si ustvarjali nevarne situacije.
V začetku drugega polčasa smo uspeli po predložku iz strani hitro zadeti. Po doseženem zadetku so gostje imeli pobudo, vendar resneje niso ogrozili gola vse do zaključka tekme, ko so po zmedi v kazenskem prostoru prišli do izenačenja. Kljub 'šoku' ob prejetem golu smo ponovno pokazali karakter ter v podaljšku tekme poskušali rezultat obrnit v našo prid. Nepopustljivost nas je zopet nagradila, saj smo v zadnji akciji na tekmi zadeli in si priborili zmago na težkem gostovanju.
Čestitke fantom!"

Prihodnjo nedeljo v Grosuplje prihaja Olimpija Ljubljana, tekmi se bosta pričeli ob 14. in 16. uri.