U-13A: V Trbovljah do nove zmage

RUDAR TRBOVLJE : BRINJE GROSUPLJE 1:6 (0:2)

Nogometaši do trinajstega leta starosti nadaljujejo z odličnimi rezultati v prvenstvu 1. ligi mlajših dečkov Medobčinske nogometne zveze Ljubljana in so med vodilnimi klubi lige.

Temu primerno se odzovejo tudi nasprotne ekipe iz spodnjega dela prvenstvene lestvice. Obrambno naravnane postavitve in visoko motivirani nasprotniki so tako lahko tudi zahteven zalogaj. Tako je bilo tudi tokrat. Domači so v prvem delu igre na takšen način še držali rezultatski priključek, vendar so se grosupeljski mladeniči znali prilagoditi in na koncu zanesljivo zmagali.

Trener Janez Ferk:
"Še drugič zapored smo se srečali z nasprotnikom, ki se je predstavil z zelo nevsakdanjim pristopom v igri. Njihova postavitev, branjenje in napadanje so v prvih desetih minutah našim fantom predstavljali težavo. V nogometu na pamet in v šabloni pač ne moreš igrati. Ko so fantje pričeli prepoznavat situacije na terenu, je steklo. Na koncu jim namenjam čestitke za šest golov na vedno težkem gostovanju in grajo za pomanjkanje samozavesti v igri."

Za grosupeljske nogometaše sledi štirinajst dni ligaškega odmora, saj je tekma prihodnjega kroga zaradi Nike Premiere Cup, ki poteka v Grosuplju, prestavljena na 9. november.(gr)