1.SNL U-15> V Kopru do visoke zmage

FC KOPER : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 4

Starejši dečki nadaljujejo odlične spomladanske predstave.

Na gostovanju v Kopru, so celotno srečanje prevladovali in zasluženo visoko zmagali. Priigranih je bilo obilo situacij iz katerih bi moral pasti še kakšen zadetek.

Trener Goran Marković: "Fantom čestitke za novo zasluženo zmago. Kljub zmagi pa ne morem biti zadovoljen s samo igro, ki smo jo prikazali. Čeprav je rezultat visok, smo zapravili še vsaj toliko čistih situacij za zadetek. Časa za počitek ni, saj nas že v torek čaka nova prvenstvena tekma proti ekipi Interblocka, kjer bo potrebna dodatna notranja motivacija, da se približamo nivoju, ki smo ga kazali 14 dni nazaj.
Fante čaka peklenski ritem tekem v mesecu aprilu in maju, za vikend se odpravljamo na mednarodni turnir v Pordenone, potem pa nas čaka 6 tekem v 18 dneh, kar bo za fante zelo velik izziv ostati n a nivoju, poleg nogometnih stvari pa ne smejo zanemarjati šolskih obveznosti, kajti če bodo tam imeli stvari urejene, bodo tudi na igrišču lažje funkcionirali, tako da jih čaka veliko samodiscipline in organizacije, v kar ne dvomim da nebi vse izpeljali kot se za športnike spodobi."

Že v torek 16.04.19 ob 19.00 sledi nova prvenstvena tekma. V vnaprej odigrani tekmi 22. kroga bo v Grosupljem gostoval Interblock, za vikend pa ekipa odhaja na še ene turnir, tokrat v Italijo.