Mladinci razigrani v Dekanih

NK JADRAN DEKANI : NK BRINJE GROSUPLJE 1:6
Baruca(63'); Potočar(15', 48'), Černivec(20'), Cimerman(39'), Tomšič(53'), Gliha(84')

Mladinci so odigrali še eno učinkovito tekmo. Domačini, ki so povsem na repu prvenstvene lestvice niso nudili resnega odpora razigranim Grosupeljčanom.

S predstvo nogometašev Brinja Grosuplje je bil zadovoljen tudi trener Janez Ferk, ki je tokrat vodil mladinsko selekcijo:
"Čestitke fantom za dobro igro in lepo zmago pred zadnjo tretjino prvenstva. Bili smo boljša ekipa, ki je dominirala od prve do zadnje minute. Domačinom smo prepustili le malo. Pohvala za realizacijo prvih priložnosti, o tem smo se pogovarjali pred odhodom na igrišče, tekmo je bilo veliko lažje kontrolirati. Nekaj oscilacij ob visokem vodstvu ne zamerim preveč, če smo se le naučili kaj iz tega. Sedaj sledijo tekme z nasprotniki iz spodnjega dela lestvice, nekateri od njih lovijo zadnje točke za obstanek, zato bo morala biti glava na pravem mestu. Ko je temu tako pa se ne bojimo nikogar."
Prihodnji vikend se pričenja zadnja tretjina prvenstva. V nedeljo bodo mladinci ob 17. uri doma gostili ekipo ljubljanske Svobode.(gr)