u-15B> Proti Zagorju z dobro igro do remija

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ZAGORJE 1 : 1 (0:1)
Modic

V predzadnjem jesenskem krogu so grosupeljski nogometaši do 15 let v ligi MNZ Ljubljana doma igrali z Zagorjem, ki je glede na položaj na prvenstveni lestvici v Grosuplje prihajal kot favorit. Po dobri tekmi, ko so mladi nogometaši Brinja večji del tekme prikazali boljši nogomet, se je tekma končala z neodločenim rezultatom 1:1.


Trener Erik Marinšek je bil po tekmi zadovoljen: "Pričakovali smo težko tekmo, saj je v goste prišla drugo uvrščena ekipa Zagorja. Večino prvega polčasa se je vse dogajalo med obema kazenskima prostoroma z eno priložnostjo na vsaki strani. Od igre smo sicer imeli nekoliko več kot gostje, vendar smo bili premalo igrivi in odločni pri zaključku napadov, da bi uspešno prebili čvrsto obrambo nasprotnika. V zaključnih minutah prvega polčasa pa je sledila napaka, ki si je nebi smeli privoščiti in omogočili nasprotniku, da je prišel do lahkega zadetka. Prvi del nadaljevanja je bil v znamenju prvega polčasa, nato pa smo spremenili igralni sistem in zaigrali bolj napadalno. To se nam je tudi obrestovalo, saj smo si priigrali par dobrih situacij, vendar nismo uspeli zadeti. V enem izmed zadnjih napadov pa smo le našli pot do gola in uspeli izenačiti, za kaj več pa je zmanjkalo časa. Na koncu je potrebno čestitati fantom za pristop in borbo do zadnje minute, bi si pa glede na prikazano, zaslužili tudi kaj več kot le remi."
V zadnjem jesenkem krogu se bodo na stadionu Ilirije pomerili z vrstniki Ilirije. Tekma bo v nedeljo 12.11.17 s pričetkom že ob 9:30.(gr)