3.SNL: Remi v Komendi

NK KOMENDA : NK BRINJE GROSUPLJE 2:2

Nogometaši Brinja Grosuplje so po zaostanku še v prvem polčasu obrnili rezultat v svoj prid, vendar so domači po nekoliko sporno dosojenem kazenskem strelu izid izenačili.


Prve pol ure igre je bilo precej dolgočasnih, nato pa so domači povedli. Igra je postala razburlivejša. Za izenačenje je zadel smrekar potem ko je izkoristil lepo podajo iz desne strani. Pet Minut pred koncem prvega dela igre je s strelom iz roba kazenskega prostora zadel Koler.
Drugi polčas je bil precej dinamičen prvi dve dobri situaciji za povišanje vodstva so imeli grosupeljski nogometaši. Glavni sodnik je zaradi igranja z roko razveljavil zadetek domačih. Na sredini drugega polčasa je glavni sodnik dosodil prekršek v kazenskem prostoru domačih, kjer pa je bila situacija precej sporna. Iz kazenskega strela so domači izenačili na 1:1. V nadaljevanju sta obe ekipi želeli doseči zadetek, vendar se rezultat ni več spreminjal.
Goran Markovič po tekmi: "Še ena težka tekma za našo mlado ekipo in še en remi. V prvem polčasu ko smo imeli kontrolo nad potekom igre, smo v drugem polčasu po spornih sodniških situacijah iztržili le remi. Fantom čestitke za pristop in željo, ampak tokrat je zmanjkalo kakšen kanček sreče za komplet treh točk. Kljub temu, da nismo uspeli zmagati ne smemo biti nezadovoljni, saj je bilo kar nekaj stvari pozitivnih, tudi ta, da smo tekmo končali s petimi mladinci, ki nabirajo prepotrbne izkušnje. Že v sredo naslednja domača tekma proti ekipi Zagorja, ki bo vse prej kot lahka."
Tekma 21kroga 3.SNL center proti Zagorju bo v sredo ob 17-ih v Grosuplju.(gr)