Obiskali smo ekipo U-8

V zimskem premoru so mladi nogometaši nogometnega kluba Brinje Grosuplje vadili v grosupeljskih in okoliških dvoranah. Na treningu smo obiskali nogometaše v starostni kategoriji do 8 let.

O delu z nogometaši je nekaj povedal trener Borut Kolarič:
"V sezoni 2016/17 ekipo U-8 sestavljajo otroci letnika 2009. Ekipa trenira 3x tedensko, predvsem zato, da si lahko v natrpanem urniku starši in otroci najdejo vsaj dva termina za obisk nogometnega treninga, trenerji pa z veseljem povedo, da veliko fantov pride na vse treninge!
Nogometna zveza za U8 kot najmlajše organizira tekmovanje v okviru medobčinskega tekmovanja med klubi, tako da smo se jeseni spoznavali z nasprotniki v igri 4-4 in se učili prvih tekmovalnih korakov. Trenutno se končuje zimsko obdobje in s tem treningi v dvoranah v Grosuplju, Šmarju in Višnji Gori, kjer smo s poudarkom na gimnastiki in igrah za motorični razvoj pilili tudi nogometne veščine. Udeležili smo se tudi nekaj turnirjev v dvoranah in se pomerili z vrstniki iz cele Slovenije ter se ob tem neizmerno zabavali. Na tem mestu tudi zahvala staršem za podporo in športno vzpodbudo! Vsi skrbimo, da otroci uživajo in da čas za tekmovalnosti še prihaja.
Kmalu nas boste spet lahko videli na zelenicah na prostem, česar se vsi seveda veselimo, z aprilom pa nadaljujemo tudi z ligaškim tekmovanjem MNZ Ljubljana.
Vsak mesec se nam pridruži več novih nogometašev, vrata so seveda odprta vsakemu do konca sezone, vabimo vse fante in punce, da nas pridejo pogledat in se preizkusijo v nogometu!"

Še video povzetek treninga: