Mladinci še drugič slavili

NK ŠOBEC LESCE : NK BRINJE GROSUPLJE 0:0

Mladinci so v 16. krogu 2.SML zahod gostovali pri vodilni ekipi lige. Glede na položaj na lestvici so bili domačini favoriti.

Grosupeljski nogometaši so želeli nadaljevati uspešen uvod v nadaljevanje prvenstva iz prejšnega tedna, kar jim je na koncu tudi uspelo. Po tekmi smo za komentar povprašali trenerja Gorana Markoviča:
"Tokrat smo se odpravili k vodilni ekipi mladinske lige Roltek Dobu. Pričakovali smo čvrsto, izenačeno tekmo. Potrebno je pohvaliti travnato povšino, saj je bila v zelo dobrem stanju, glede na okoliščine. Tekmo smo dobro odprli, bili v igri solidni, imeli pobudo, ampak nam nikakor ni uspelo priti do konkretnega zaključka. V prvem polčasu so domačini imeli bolj izrazite priložnosti iz hitrih protinapadov. V drugem polčasu pa smo popolnoma prevladovali, ustvarjali si lepe situacije, ampak nikakor nam ni uspelo zadeti. Domači so še naprej igrali čvrsto, prežali na hitre protinapade, ki smo jih dobro reševali. V zadnji tretjini tekme pa nam je uspelo dvakrat zadeti in lahko rečem, da smo zasluženo zmagali. Bolj kot sama zmaga me veseli dejstvo, da smo tekmo odigrali na visokem nivoju, z veliko mere koncentracije in predvsem vztrajali s kombinatorno igro do konca, ob tem pa bi rad povdaril, da je v ekipi začelo 7 igralcev vhodnega letnika, kar so zagotovo lepi obeti za naslednjo sezono. Na koncu bi se rad zahvalil domačinom za dobro tekmo, ki je minila v športnem duhu."
Z zmago so mladinci napredovali za dve mesti in se tako nahajajo na 3. mestu prvenstvene lestvice 2.SML zahod. Prihodnji teden v Grosuplje prihajajo nogometašil Bilj, ki na lestvici za Grosupeljčani zaostajajo le točko. Tekma bo v nedeljo 26.03.17 ob 16:00 uri.(gr)