Člani prvenstvo končali z visoko zmago

NK JEVNICA : NK BRINJE GROSUPLJE 1:5
Pust(75'); Boh(17'), Perić(42', 64', 80'), Županec(70')

Grosupeljski nogometaši z visoko zmago v Jevnici v zadnjem krogu prvenstva 3.SNL center za sezono 2016/2017 potrdili končno 9. mesto.


Kakovostna razlika v prid gostov iz Grosuplja je bila očitna že v samem začetku tekme, ko so si pripravili nekaj lepih priložnosti za zadetek. Zelo aktiven je bil pri teh akcijah Denis Boh, ki je v 17. minuti v gol spremenil lepo podajo iz leve strani. Na 0:2 je povišal v 42' minuti Marko Perič, ki bi lahko nekaj trenutkov pozneje po napaki domače obrambe dosegel še en zadetek, a mu je vratnica preprečila veselje. Domači so v prvem polčasu čakali le na protinapade. V dveh situacijah so imeli možnost izvleči tudi kaj več.
Tudi drugi polčas se je nadaljeval s prevlado grosupeljakih nogometašev, ki so v 17. minuti nadaljevanja z drugim zadetkom Periča že vodili z 0:3. Žiga Županec je potreboval le dve minuti igre, da je v 70. minuti zadel za 0:4. Domači so 15. minut pred koncem uspeli po lepi akciji doseči častni zadetek. Pet minut kasneje je za končnih 1:5 še tretjič na tekmi zadel zelo dejavni Marko Perič.
Postava NK Brinje: Boštjan Štampfel, Adnan Abdić,  Miha Černe(od 46' Slana Žiga), Alen Hadžipašić, Nejc Koler, Marko Perić, Miha Černič, Primož Potočar(od 46' Vidič Marko), Tilen Šilc, Rok Šporar, Denis Boh(od 68' Županec Žiga).
Sezona je končana, sledi še nekaj treninga nato pa približno enomesečne počitnice.(gr)