Dober polčas premalo za uspeh proti Bravu

AŠK BRAVO : NK BRINJE GROSUPLJE 3:0 (0:0)

Mlada grosupeljska zasedba v kateri je manjkalo nekaj standardnih igralcev je v prvem polčasu s svojo igro presenetila domačine in si pripravila nekaj dobrih situacij iz katerih bi pravzaprav morala zadeti.

Odlično igro je v prvem polčasu prikazal mladi Potočar, ki je tudi pripravil najlepšo priložnost grosupeljčanov v prvem polčasu, ko žoga po nekaj zaporednih strelih enostavno ni hotela v Bravov gol. Domači so bili v prvem polčasu praktično nenevarni.
Tekma je bila odločena v prvih desetih minutah nadaljevanja, ko so v dveh akcijah domači izigrali grosupeljsko obrambno vrsto in povedli z 2:0. Nesrečni avtogol Kastelica pa je dokončno pokopal upanje na ugoden rezultat. Edini priložnosti za ekipo Brinja Grosuplje sta imela Šilc, ki je z glavo za malo zgrešil in Abdić kateremu je domači vratar strel ubrani. Sicer na celotni tekmi ni bilo veliko priložnosti, vendar so domači znali izkoristiti svojo kvaliteto in na koncu zasluženo zmagali.
Postava Brinje Grosuplje: Jakob Ambrožič, Adnan Abdić, Marko Kastelic, Jan Smrekar(od 50' Škulj Gal), Primož Potočar(od 58' Tomšič Kevin), Žan Černivec, Miran Ivanovski, Tilen Šilc, Marko Šola, Rok Šporar(od 60' Slana Žiga), Denis Boh
Sledi še ena zahtevna tekma, že v petek ob 19:00 v Grosuplje prihaja tretje uvrščena ekipa Bleda.(gr)