Člani zaključili priprave v Umagu

Članska ekipa je danes zaključila zadnji del priprav, ki so jih opravili v hrvaškem Umagu. Tako se je zaključilo dvomesečno pripravljalno obdobje, saj se naslednji vikend z zaostalo tekmo proti Kolpi nadaljuje prvenstvo v 3.SNL center.


V Umagu so imeli nogometaši v organizaciji B4sport camps odlične pogoje za delo. V soboto so na odlično pripravljenem igrišču v Umagu odigrali prijateljsko tekmo proti nemškemu nižjeligašu Breitbrunn-Gstadt-u. Nogometaši Brinja Grosuplje so celotno tekmo nadzorovali potek igre in ob številnih priložnostih tudi štiri krat zadeli nasprotnikovo mrežo. V celotni tekmi nasprotnik ni uspel niti enkrat ogroziti grosupeljskih vrat. Strelci zadetkov so bili: Hokić, Žugič, Vidič 2x.
Postava Brinje Grosuplje: Ambrožič Jakob, Boh Denis, Smrekar Jan, Žugič Andraž, Koler Nejc, Černič Miha, Ivanovski Miran, Šola Marko, Rozina Primož, Hokić Deniel, Šporar Rok. V nadaljevanju so igrali še: Štampfel Boštjan, Jakopovič Luka, Hadžipašić Alen, Perič Marko, Šilc Tilen, Kastelic Marko, Slana Žiga, Ambrož Vid, Vidič Marko.
Priprave so minile brez nekih posebnosti. Z ekipo so bili glavni trener Goran Markovič, pomočnik Borut Antončič in trener vratarjev Harun Handukič. Da je organizacijsko vse potekalo po načrtu je skrbel Mitja Šporar. Ob zdravstvenih težavah enega igralca skrbi dejstvo, da se je na tekmi proti Nemcem poškodoval Žugič Andraž, ki je v pripravljalnem obdobju konstantno zadeval nasprotinkove mreže. Kako huda je poškodba bo znano v naslednjih dneh.(gr)