Kadeti dobro pripravljeni na nadaljevanje

Z zaostalo tekmo 14. kroga jesenskega dela prvenstva se tudi za kadetsko ekipo. O tem kako so potekale priprave na nadaljevanje prvenstva je spregovoril trener Borut Antončič:


"S pripravami na spomladanski del prvenstva smo začeli 9. januarja, ravno v obdobju, ko vremenske razmere niso bile najbolj prijazne za treniranje zunaj. Kljub vsemu, so fantje pokazali pravi pristop in veliko mero požrtvovalnosti, tako da lahko ocenim, da so priprave potekale nemoteno. Nekaj težav je bilo le s prisotnostjo, ki so jo krojile zdravstvene težave in težave v šoli.
Ekipo sestavlja 17 fantov, v zimskem prestopnem roku, sta se nam priključila Domen Klančnik (Interblock) in Tom Novak (Ivančna gorica), v trenažnem procesu in na nekaterih tekmah pa so priključeni trije fantje iz selekcije U15A, in sicer, Lampret Urh, Šabić Damis in Pavli Maj. Blendon Istogu, Budimlić Almin in Burzić Adnan pa so odšli na posojo v Ivančno gorico.
V dolgem pripravljanem obdobju smo odigrali lepo število pripravljalnih tekem in opravili štiri dnevne priprave v Umagu, za realizacijo le teh gre zahvala klubu in staršem.

Rezultati pripravljanih tekem:
Rudar Velenje : Brinje Grosuplje 1:2
Koper : Brinje Grosuplje 1:2
Brinje Grosuplje : Ajdovščina 2:1
Brinje Grosuplje : Interblock 4:0
Sesvete B : Brinje Grosuplje 5:0
Brinje Grosuplje : Tabor Maribor 1:2 (Umag)
Brinje Grosuplje : Jarenina 3:1 (Umag)
Brinje Grosuplje : Sava Kranj 6:0
Brinje Grosuplje : Lesce 3:2

Na koncu, sem s pripravljanim obdobjen zadovoljen, želel bi se le boljše prisotnosti na treningih in tekmah, za kar bodo v prvi vrsti morali poskrbeti fantje sami. Same tekme so pokazale, da ob primernem pristopu in angažiranosti lahko igramo dober nogomet, ko pa malce popustimo v pristopu pa se hitro zadeva ne odvija več po naših željah in fantje so sami spoznali, da lahkih tekem ni. Prostora za napredek pa je še veliko, tako pri posameznikih, kot ekipi.
V spomladanskem delu, ki je pred nami, želimo predvsem odpraviti nihanja, ki so se nam pojavljala jeseni, stremeti tako k individualnemu kot ekipnemu napredku, poleg tega pa krojiti vrh kadetske in skupaj z mladinci tudi skupne razvrstitve."
V soboto 11.03.2017 pričenja spomladanski del prvenstva 2016/2017. Ob 12. uri se bodo nogometaši na Viču v Ljubljani pomerili z Svobodo Ljubljana.(gr)