3.SNL center: Visoka zmaga nad Lescami

NK BRINJE GROSUPLJE : NK LESCE 6 : 1 (5:0)
Petrovič Denis(12', 52'), Černič Miha(22'), Ivanovski Miran(24', 42', 44'); Rozman Miha(87')

Po bolečem porazu v Kočevju so grosupeljski nogometaši tokrat prikazali zelo učinkovito igro.
Sploh prvi polačas je bil v tem pogledu izjemen, saj je v vratih Lesc končalo kar pet žog.

Gostujočo mrežo je prvi načel Petrovič, sledil mu je Černič, nato pa je Ivanovski v dvajsetih minutah dosegel klasični hat-trick.
V drugem delu so nogometaši Brinja Grosuplja nadaljevali s prevlado na igrišču, vendar je koncentracija v zaključkih akcij padla, kar se je odražalo le v enem doseženem zadetku, ki ga je dosegel Petrovič. Zelo neambiciozni gostje so častni zadetek dosegli nekaj minut pred koncem tekme.
Trener Goran Marković po tekmi: "Po porazu v Kočevju smo na domačem igrišču pričakali ekipo Lesc. Gostje so se zoperstavili z obrambno postavitvijo. Na srečo smo hitro zadeli in si s tem omogočili mirno nadaljevanje tekme. Na koncu smo zasluženo zmagali. Sedaj je pred našo mlado ekipo pomembnih 14 dni, ko sledita dve izjemni tekmi proti ekipi Bleda in Ivančne Gorice. Cilj na teh tekmah je, da poizkušamo vztrajati pri svoji igri. Če želimo biti pri tem še uspešni bo potrebno zagotovo zmanjšati število individualnih napak, ki te na takih tekmah kaznujejo. Še naprej nam mora ostati glavno izhodišče razvoj mladih nogometašev, ki si želijo napredka na vseh nivojih. Mislim, da imamo dobro skupino fantov katerim nogomet nekaj pomeni in to je prvi predpogoj za postavitev kakršnihkoli ciljev. Naši so visoko postavljeni."


Podrobnosti tekme.
Prava vrednost te zmage se bo videla že prihodnji teden, ko se bo moštvo Brinja Grosuplja pomerilo z enim od favoritov lige Bledom. Tekma bo odigrana v nedeljo 03.09.2017 ob 17:00 v Športnem parku Bledec na Bledu.(gr)


Foto/video: Grega Rozina