Poteguj se za reprezentančni dres Jana Oblaka

Kdo ne bi imel v svoji lasti reprezentačni dres najboljšega slovenskega nogometnega vratarja Jana Oblaka? Povrhu še z njegovim lastnoročnim podpisom.
Za vse člane Nogometnega kluba Brinje-Grosuplje smo pripravili nagradno igro, ki vam omogoča da postanete lastnik prestižnega spominka.


Kako sodelovati v igri? Pošteno smo zakorakali v novo prvenstvo, za nami so poletne počitnice. Na telefonu prav gotovo še imate kakšno fotografijo z motivom iz počitnic. Pošljite ga na elektronski naslov igra@nkbrinje.si . V kolikor take fotografije nimate, pošljite aktualni motiv, iz preživljanja prostega časa.
Obvezno pripišite ime in priimek ter naslov in slekcijo v kateri igrate (v kolikor ste aktivni igralec). Igra traja od 15.09.2017 do 06.10.2017. Igra velja samo za člane NK Brinje-Grosuplje. V kolikor to še niste, postanite in sodelujte. Vse informacije o vpisu dobite na www.nkbrinje.si.
Žreb in podelitev dresa bosta opravljena med polčasom tekme 8. kroga 3.SNL center med NK BRINJE GROSUPLJE in NK KOMENDA, ki bo predvidoma odigrana 07.10.2017 ob 16:00.
POMEMBNO: Zmagovalec bo izžreban izmed vseh pošiljateljev, ki bodo poslali zahtevan motiv. Dovolj je le eno pošiljanje, vsak pošiljatelj bo za žrebanje upoštevan le enkrat (tudi če bo poslal motiv večkrat). Za prevzem nagrade bo potrebno biti prisoten na tekmi in lastnoročno prevzeti nagrado. V kolikor izžrebanec ne bo prisoten, se žrebanje ponavlja, dokler ne dobimo zmagovalca, ki bo prisoten na tekmi. Odsotni so lahko le člani, ki bodo imeli v tistem času obveznosti v okviru Nogometnega kluba Brinje-Grosuplje.