Mladinci poplačani za vztrajnost

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ŠENČUR 1 : 0 (0:0)
Potočar(91')

Mladinci še naprej igrajo zelo dobro. Bolj kot se prvenstvo približuje zaključku prve tretjine, bolj je jasno, da bodo mladinci oblikovali vrh prvenstvene lestvice v 2.SML zahod. S tem bodo tudi nasprotne ekipe vse bolj motivirane, ko si bodo želele skalp ekipe iz vrha prvenstvene lestvice.

To se je izkazalo tudi tokrat, ko so gostje prišli v Grosuplje z jasnim načrtom. V prvem polčasu žoga ni hotela v mrežo gostov, vendar je bila vztrajnost poplačana v zadnjih trenutkih tekme.
Trener Janez Ferk: "Proti discipliniranemu nasprotniku nam ni bilo lahko. Ob izjemno hitri in kombinatorni igri v prvem polčasu, kar se tiče priprave zaključka napada zagotovo najboljšem polčasu letos, bi morali rešiti vprašanje zmagovalca. Nismo. Gostje s Šenčurja so začutili priložnost in se kvalitetno ter zavzeto branili. V drugem delu smo prehitro pričeli s preskakovanjem igre, fantje so bili nepotrpežljivi v zadnjih podajah. To se nam v prihodnje ne sme dogajati, saj je jasno, da v končnico tekme ne bomo zmeraj prihajali z zajetno prednostjo. V samem zaključku tekme je bil vendarle nagrajen ves trud in močan karakter. Vnovič smo dobili opozorilo, da se nogomet igra do zadnje sekunde. Tokrat s srečnim koncem."
Če je ekipa po tekmi v tretjem krogu objokovali zapravljeno priložnost za zmago v zadnjih sekundah tekme, se je zgodba tokrat obrnila in doma je ostal poln izkupiček točk.
V soboto sledi zahtevno gostovannje v Ajdovščini s pričetkom ob 13:00. (gr)

Podrobnosti tekme

Foto album

Foto: Boštjan Brüfach