Kadeti uspešno tudi proti Šenčurju

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ŠENČUR 2 : 0 (1:0)
Lampret(24', 74')

Selekcija kadetov nadaljuje z dobrimi predstavami in rezultatsko uspešnostjo. Tokrat so proti vrstnikom Šenčurja v vsakem polčasu po enkrat zadeli.


Trener Borut Antončič je bil po tekmi zadovoljen: "Po odpovedi tekme v prejšnjem krogu, smo tokrat gostili fizično močno ekipo Šenčurja. Kljub temu, da je tekma potekala v vremensko zahtevnih pogojih, smo v prvem delu prikazali solidno igro, plod katere je bil en zadetek in kar nekaj priložnosti, ki so žal ostale neizkoriščene. Predvsem sta navdušila pristop in agresivnost ter konkretnost v pripravi zaključka napadov. V drugem delu, ki je potekal v hudem nalivu, smo videli predvsem igro med obe kazenskima prostoroma, saj je nasprotnik s svojim načinom igre nekako vzpostavil ravnotežje, mi pa nikakor nismo uspeli kontrolirati igre in stopiti na žogo. V tem delu izrazitih priložnosti ni bilo. Zadetek smo dosegli iz prekinitve z glavo po predložku iz strani. Na koncu glede na prikazano zaslužena zmaga, ki bi, glede na priložnosti v prvem delu lahko bila še izdatnejša. Pohvale gredo fantom predvsem za stabilno igro v fazi branjenja in ohranjeno nedotaknjeno lastno mrežo, skupaj pa se zavedamo, da moramo še veliko narediti, predvsem na kontroli igre, ko imamo žogo. Čestitke fantom za zmago in navijačem za podporo."
V soboto sledi zahtevno gostovanje pri ajdovskem Primorju, ki je v dosedanjkih sedmih krogih zabeležil le dva poraza.(gr)

Podrobnosti tekme

Foto galerija
Foto: Boštjan Brüfach