u-15B> Zmago reševali v zaključku tekme

NK BRINJE GROSUPLJE : ŠD EXTREM 3 : 2 (1:0)
Viharev, Barišič, Pleško

Nogometaši do 15. leta starosti, ki tekmujejo v ligi MNZ Ljubljana so odigrali še eno napeto tekmo. Potem ko bi v prvem polčasu lahko iztržili več, so si v drugem delu močno otežili potdo zmage.


Trener Erik Marinšek: "Za nami je težka tekma, za kar pa smo si v veliki meri krivi sami. Prvi polčas smo imeli pod kontrolo. Na igrišču smo dobro stali in preprečili vse nasprotnikove proti napade, brez resnega strela na naš gol. V napadu pa smo bili premalo aktivni in natančni, da bi uspeli zadeti več kot enkrat. V drugem polčasu smo si priigrali več priložnosti, vendar jih zopet nismo uspeli izkoristiti in mirno pripeljati tekmo do konca. Sledili sta dve slabi reakciji v obrambi, kar so gostje znali izkoristi. V sami končnici tekme smo tokrat bili srečnejši in po kotu zadeli za zmago. V prihodnje bomo morali biti bolj zbrani in odločni pri zaključkih napadov in tekme z večjo razliko mirno pripeljati do konca, saj nas sreča ne bo vedno nagradila kot nas je tokrat."
To je bila četrta prvenstvena zmaga, s katero grosupeljski nogometaši ostajajo pri vrhu prvenstvene lestvice. Naslednji vikend sledi gostovanje v Logatcu.(gr)
Foto: Grega Rozina