Mladinci nadigrali Izolo

NK BRINJE GROSUPLJE : MNK ELTA IZOLA 9 : 2
Malić(2'-ag), Hočevar(35', 58', 71', 74', 90'), Potočar(39'), Debeljak(66'), Cimerman(84'); Mingotti(24', 79')

Razlika med ekipama z vrha in dna lestvice je bila več kot očitna. Toda kljub visoki zmagi, so v delu igre tudi gostje pokazali zobe, ko so uspeli izničiti vodstvo Brinja in imeli tudi priložnost za vodstvo. Toda to je bil le kratek padec v igri Grosupeljčanov, ki so v nadaljevanju nadigrali Primorce.

Ob dobri igri celotne ekipe je skoraj nemogoče izpostaviti posameznika, toda dejstvo je da je konkurenco v napadu zaostril Jakob Hočevar, ki je prvič pričel od prve minute in za hrbet vratarja Izole poslal kar pet žog.
In kako je tekmo videl trener ekipe Janez Ferk: "Ob takšnem rezultatu zagotovo gredo čestitke fantom za dobro delo v fazi napada. Začetek tekme, navkljub doseženemu zadetku v drugi minuti, ni bil takšen kot bi si ga želeli. Nasprotnik je prišel do svojih situacij. Zaradi naše nespretnosti eno tudi izkoristil in zaživeli. Ob koncu prvega dela smo stvari postavili na svoje mesto, v drugem pa prikazali učinkovito igro. Nekateri fantje so lepo izkoristili ponujeno priložnost in želim si, da bi visok nivo zadržali še naprej. Pred nami je še pet zahtevnih preizkušenj v prvenstvu in potrebovali bomo fante, ki so pripravljeni garati in se podrediti kolektivu."

Podrobnosti tekme

Lestvica


Tako se je nadaljeval dvoboj na daljavo za sam vrh prvenstvene lestvice z Ilirijo. Ekipi sta močno odskočili od vseh ostalih konkurentov v ligi. Ali se bo mrtvi tek nadaljeval bomo izvedeli naslednji teden, ko se bosta v Ljubljani na stadionu Ilirije v nedeljo ob 15:00 ekipi udarili v velikem derbiju 2.SML zahod. (gr)