Mladinci jesen končali z zmago in 2. mestom na lestvici 2.SML zahod

NK ŠENČUR : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 2 (0:2)
Potočar(22'), Rexhepi(26')

Grosupeljski mladinci so za zaključek jesenskega dela sezone v 16. krogu dosegli še 14. zmago sezone. Nogometaši, ki trkajo na vrata članske ekipe, so v dosedanjem poteku prvenstva prikazali odlične igre. Bilo je nekaj oscilacij, ki pa niso bitveno vplivale na rezultat.Tokrat so na zahtevnem igrišču v Šenčurju vse opravili že v prvem polčasu, ko so si priigrali prednost dveh zadetkov in jo obdržali do konca tekme.


Trener Janez Ferk je po tekmi komentiral jesenski del sezone: "Z zanesljivo predstavo smo jesenski del prvenstva zaključili z zmago. Načrt pred tekmo je bil jasen, zaradi težkega igrišča smo morali v fazi napada pristopiti bolj direktno in to nam je uspelo. Bi pa tokrat zadnjo tekmo pustil nekoliko ob strani in se ozrl na celotno sezono.
Za garanje na treningih in prenašanje znanja na tekme gredo pohvale vsakemu posamezniku posebej. Vseh šestnajst krogov, navkljub mnogim nepredvidljivim dejavnikom, so fantje ohranjali identiteto te ekipe. Napadalen nogomet, veliko tempa v obeh fazah igre in popolna osredotočenost od prve do zadnje sekunde na igrišču. Na tak način je moštvo vsakič izvrglo posameznika ali dva, ki sta za blestela. Poudarjam pa, da je uspešen prvi del tekmovanja zgolj potrditev kvalitetnega dela in obveza za naprej. Nič ni samoumevno. Delo pa še zdaleč ni končano, saj smo v procesu, ki se nikoli ne zaključi."
Mladinci po jesenskem delu zasedajo 2. mesto, s točko zaostanka za vodilno Ilirijio. Vsekakor si celotna ekipa za dosedanje delo zasluži pohvale in čestitke, ki pa so vspodbuda in obveza, da tudi v spomladanskem delu nadaljujejo s pričetim in dosežejo zastavljen končni cilj.(gr)