2.SML> Mladinci v težkih razmerah do zmage

NK VRHNIKA : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 1 (0:0)
Vasja Bahar(58')

Mladinci so na Vrhniki pokazali pravi karakter, pogoji tako na igrišču kot v ekipi jim niso šli na roko, vendar so kljub temu izpolnili svoj osnovni cilj.

Že sam uvod v tekmo je prinesel težave za moštvo Brinja, trener Borut Antončič je zaradi poškodbo bil prisiljen v menjavo osrednjega branilca. V prvem polčasu ni bilo zadetkov.

V nadaljevanju je Vasja Bahar zadel za veselje nogometašev Brinja. Zadnjih 15 minut tekme so nogometaši Brinja igrali z igralcem manj, saj je bil zaradi dveh prejetih rumenih kartonov izključen Žan Poljanšek, vendar so z borbenostjo tekmo pripeljali do konca v svojo korist.

Trener Borut Antončič po tekmi: "Težave s sestavo ekipe, težavno igrišče in veter so botrovali današnji tekmi, v kateri smo videli bolj malo nogometa. Na koncu zaslužena zmaga, za katero se je bilo potrebno močno potruditi, sploh v zaključku tekme, ko smo imeli izključenega igralca. Čestitke ekipi za zmago in pohvala igralcema iz kadetske ekipe, ki sta uspešno zapolnila kadrovsko vrzel."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Mladinci so v lepem nizu uspešnih rezultatov. S tekmo več samostojno zasedajo vrh prvenstvene lestvice. Prihajajoči vikend ekipa ne bo odigrala prvenstvene takme, saj je tekmo 14. kroga z Arne Tabor 69 že odigrala in zabeležila zmago.