Mladinci in kadeti ne skrivajo želja

Preden se pričnejo priprave na drugo polovico, se še enkrat ozrimo na jesenski del prvenstva v 2. SML/SKL zahod. Pred začetkom sezone so bili cilji jasno in javno postavljeni.

Za obema ekipama je odličen jesenski del prvenstva, ki jima je po šestnajstih odigranih krogih prinesel laskavi naslov jesenskega prvaka na skupni lestvici 2.SML/SKL zahod. Za obema ekipama je odlična jesen. Trener mladincev Janez Ferk je s svojimi varovanci 14 krat zmagal enkrat remiziral in le enkrat izgubili, s tem izkupičkom pa so točko za glavnim konkurentom za napredovanje. Kadeti pod vodtvom trenerja Boruta Antončiča so bili rezultatsko malenkost skromejši, a so v bolj izenačeni ligi z enajstimi zmagami,dvema remijema in tremi porazi na samem vrhu kadetske lestvice.

2.SML zahod 2.SKL zahod
20180101 lestvica 2sml zahod 16 20180101 lestvica 2skl zahod 16

 

Žal je zaradi nekaterih različnih pogledov v zimskem premoro prišlo do spremembe na trenerskem mestu mladinske ekipe. Vodstvo je Janeza Ferka zamenjalo z Goranom Markovićem.


Vsekakor bo pomlad zanimiva in izredno napeta. Potrebno bo veliko dela, osredotočenosti, medsebojnega zaupanja in vere v končni uspeh.(gr)