Uspešno končan turnir U12/U13 Grosuplje open 2018

Minuli petek se je uspešno zaključil turnir nogometašev do 12. in 13. leta starosti, kjer so se pradtavili podmladki iz štirih držav.

V Grosuplju so se ob domačem klubu predstavili še podmladki aktulanih državnih prvakov iz Maribora, ljubljanskega Brava, hrvaškega Zagreba, bosanskohercegovske Mladosti iz Doboja in srbskega Borca iz Čačka.

Klubi so tekmovali v obeh starostnih kategorijah ločeno in v skupnem seštevku obeh.
Med 12-letniki so bili po petih odigranih tekmah najboljši nogometaši Brava, med 13-letniki pa nogometaši Zagreba. V skupnem seštevku obeh kategorij so zmagali nogometaši Brava.

Trener Klemen Frangeš, ki je vodil domačo selekcijo U-13, je po turnirju povedal: "Na odlično organiziranem domačem turnirju, smo se predstavili v dobri luči. V močni mednarodni konkurenci smo v petih tekmah trikrat zmagali, po enkrat remizirali in izgubili. Fantje so prikazali veliko nogometnega znanja in želje, ter predvsem moštveni duh in medsebojno sodelovanje, česar ta ekipa v preteklosti ni imela. Zahvaljujem se staršem za pomoč pri organizaciji in podpori fantom. Posebna zahvala, pa gre mojim sodelavcem za angažiranost in dobro organizacijo, ter močno mednarodno zastopstvo. "

Foto album na tej povezavi.

Foto: Vasja Ambrožič