Kadeti odločno v zaključek prvenstva 2.SKL zahod

NK BRINJE GROSUPLJE : NK DOB 4 : 0 (2:0)
Šabić 2x, Lampret, Bajrektarević;

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ŠENČUR 4 : 0 (0:0)
Pogorelec, Lampret, Šabić, Zaletel Černoš;

Kadeti so v minulem tednu, nadaljevali odlično. Zabeležili so dve novi zmagi, po katerih so še vedno vodilna ekipa 2.SKL zahod.

Po zadanjih dveh tekmah je trener Borut Antončič povedal: "V preteklem tednu smo odigrali dve tekmi. Tekmo proti Šenčurju smo v prvem polčasu odigrali preveč nervozno, naredili nekaj napak in grešili iz lepih situacij za zadetek. V drugem delu smo ob pritisku uspeli hitro zadeti in nadaljevanje odigrali boljše in manj nervozno. Do konca tekme smo še trikrat zadeli in na koncu zaslužena zmaga proti neugodni ekipi. Naporen ritem tekem smo nadaljevali v nedeljo proti ekipi iz Doba, delno se nam je poznala utrujenost, prav tako pa nismo bili tako razpoloženi kot na predhodnih tekmah. Kljub vsemu nam je uspela solidna tekma, hitro smo povedli, na roko nam je šla tudi zgodnja izključitev nasprotnega igralca, tako da v nadaljevanju večjih težav nismo imeli in smo tekmo uspešno pripeljali do konca. Čestitke fantom za novi zasluženi zmagi in nadaljevanje odličnega niza. Pred nami je zanimiv zaključek sezone v katerem bo potrebno ohraniti osredotočenost in mirnost ter iz sebe potegniti vse najboljše."

Zadnja dva kroga bosta izjemno zanimiva, saj se bodo Brinjci merili z najbližjima zasledovalcema. Prva tekma bo že v četrtek, ko se bodo ob 16:30 na Kodeljevim pomerili s Slovanom.

Foto: Boštjan Brüfach