2.SKL> Kadeti na gostovanju do remija

ND SLOVAN : NK BRINJE GROSUPLJE 1 : 1
Bodonji(17'); Lampret(69')

V predzadnjem prvenstvenem krogu je bilo pred kadeti Brinja najzahtevneše gostovanje v spomladanskem delu prvenstva.

V prvem polčasu so imeli več od igre domači nogometaši, ki so to izkoristili in na odmor odšli s prednostjo zadetka. 

Drugi polčas smo gledali čvrst nogomet, v katerem so pobudo prevzeli nogometaši iz Grosupla. Plod tega je bil tudi izenačujoći zadetek Urha Lampreta dobrih deset minut do konca tekme. V nadaljevanju so sta obe ekipi pokazali željo po zmagi, vendar se izid ni več spreminjal.

Dogajanje na tekmi je povzel trener ekipe Borut Antončič: "Tekma v kateri je vsaki ekipi pripadel po en polčas. V prvem delu je trema in pomembnost tekme naredila svoje, kar se je odražalo na razpoloženosti igralcev, proti agresivnemu nasprotniku smo delovali preveč nervozno in nismo uspeli vzpostaviti svoje igre, na splošno je bilo od igre bolj malo, zadetek pa smo prejeli po slabem posredovanju ob prekinitvi. V nadaljevanju so bile stvari z naše strani boljše, vseeno pa smo gledali trd in neizprosen boj na igrišču. Kljub premoči, ki smo jo na trenutke uspeli vzpostaviti je nasprotnik puščal zelo malo prostora pred svojimi vrati, tako da je tudi naš zadetek padel po prekinitvi. V zaključku tekme smo še dodatno pritisnili proti nasprotnikovim vratom, vendar do končnega preobrata nismo uspeli priti. Čestitke fantom za prikazano in vztrajnost do konca tekme, pred nami je še sklepno dejanje letošnjega tekmovanja v 2. SML/SKL, ki ga vsi že nestrpno pričakujemo."

V soboto 26.05.2018 ob 11:00 se bo v Grosupljem pričel veliki derbi proti Iliriji. To bo tekma v kateri se bo odločalo o napredovanju v 1.SML/SKL za sezono 2018/2019, zato VABLJENI v soboto na grosupeljski stadion.