Trener Goran Stanković na klopi članov brez poraza

Sezona je zaključena in z izkupičkom smo lahko zadovoljni. Čeprav v spomladanskem delu nismo bili poraženi, nam je žal do zastavljenega cilja, ki smo si ga postavili pred začetkom spomladanskega dela prvenstva, le malo zmanjkalo.

S treningi smo začeli 3. januarja ter odigrali veliko prijateljskih tekem. Fante bi rad pohvalil, saj so vložili veliko truda in energije. Res pa je, da je bila ekipa že prvotno dobro selekcionirana, zato gre zasluga tudi mojemu predhodniku. V zimskem prestopnem roku smo dodali še tri igralce, ki so konkurenco še dodatno dvignili. Na nekaterih tekmah so priložnost dobili tudi igralci iz mladinske ekipe, ki so moje zaupanje popolnoma upravičili. Sedaj sledi podrobna analiza in individualni pogovori z igralci.

Za konec bi se zahvalil upravi kluba, ki nam je omogočila nemoteno delo, tako smo se lahko osredotočili le na igrišče. Zahvalil bi se tudi mojim sodelavcem Borutu in Janku. Hvala tudi Klemnu in Sašu za opravljene treninge v fitnesu ter trenerju vratarjev Hariju.