V soboto pričetek 3.SNL center

V soboto se pričenja prvenstvo v 3.SNL center. Po zelo uspešni prejšni sezoni, so cilji visoki tudi v prihodnji sezoni.

Ekipo vodi trener Goran Stanković, ki je pred pričetkom prvenstva povedal: "Za nami je šest tednov treningov, v katerih smo odigrali šest prijateljskih tekem. V sami igri imamo še veliko rezerve zato upam, da bomo formo dvigovali iz tekme v tekmo. Čas je tisti dejavnik, ki bo pokazal kako kvalitetno moštvo imamo v primerjavi z lansko sezono. V primerjavi s preteklo sezono smo številčnejši, prisotna pa je tudi konkurenca. Novinci, ki so se nam pridružili, imajo za seboj kar nekaj izkušenj. Vendar se zavedamo, da imena ne štejejo, saj se bo potrebno dokazati na igrišču. Želimo si krojiti vrh lestvice in seveda narediti več glede na lansko sezono."

Jedro ekipe, ki je končala minulo sezono se ni bistveno spremenilo, nekatere spremembe so se kljub temu zgodile.
Odšli so (Denis Petrovič NK DOB, Dominik Ivkič NK FUŽINAR in Primož Rozina NK IVANČNA GORICA).
Prišli so (Matevž Fortin ND ILIRIJA, Niko Adamič NK BRAVO, Gregor Končar NK IVANČNA GORICA, Matevž Gabrovšek NK KOMENDA, Adnan Hajdarevič NK ZARICA) Kevin Tomšič in Klemen Štrancar NK INTERBLOCK in mladnici iz lastne nogometne šole Miha Černe, Primož Potočar, Jaka Cimerman, Alexander Stoženič, Jakob Hočevar in Denis Čoralič).

Vsekakor se obeta zanimivo prvenstvo, kjer bo konkurenca zaradi krčenja lige po minuli sezoni na 10 članov še močnejša. Za grosupeljske nogometaše se prvenstvo pričenja doma, kjer bodo v soboto 18.08.18 ob 17:30 proti novincu v ligi Svobodi Ljubljana v vlogi favorita. Glede na izkušnjo iz minule sezone, bo za uspeh potrebno izključiti vsakršno podcenjevanje in tekmo odigrati zbrano od prve do zadnje minute. Vabljeni.