2.SML> Dve zmagi mladincev

NK BRINJE GROSUPLJE : NK DREN VRHNIKA 2:0 (2:0)
Bahar V., Kušar Gal

NK ARNE TABOR : NK BRINJE GROSUPLJE 0:5 (0:4)
Šabić 3x, Sojer, Bahar V.

Mladinci so v terminu sreda - nedelja odigrali dve prvenstveni tekmi in zabeležili dve zmagi.

V sredo so doma premagali Dren Vrhniko, v nedeljo pa na "gostovanju" še ljubljanski Arne Tabor 69.

Po tekmah je trener Borut Antončič povedal: "Tudi v preteklem tednu smo odigrali dve tekmi. V tekmi proti Vrhniki smo solidno odigrali prvi polčas, takoj prevzeli pobudo in ob terenski premoči po dveh predložkih s strani dosegli dva zadetka. V drugem delu, je bila slika podobna, nasprotnik je sicer pretil iz protinapadov, mi pa smo bili, kljub premoči, premalo orientirani proti nasprotnikovim vratom in si pripravili premalo izrazitih priložnosti iz igre.
Tekmo proti NK Arne Tabor, smo praktično odločili že v prvem delu. Tokrat smo bili uspešni ob prekinitvah, nasploh pa smo z agresivnim pristopom in pritiskom popolnoma onemogočili nasprotnika. V drugem delu podobna slika kot v sredo, ko enostavno ne zadržimo nivoja skozi celotno srečanje. Kljub vsemu, na koncu dve zasluženi zmagi, ki sta podlaga za naprej, veseli tudi dejstvo, da se v moštvo vračajo nekateri odsotni igralci. Čestitke fantom za prikazano."

Mladinci so si v uvodnih petih krogih postavili izvrstne temelje za nadaljevanje prvenstva, saj edini s 100% izkupičkom vodijo na prvenstveni lestvici 2.SML zahod.

V nedeljo 15. septembra jih ob 13. uri na domačem igrišču proti Tabor Sežani čaka nova zahtevna preizkušnja. Vabljeni.

Foto: Andrej Možina