Starejši dečki v 1.SNL zahod pričenjajo prvenstvo

V nedeljo na domačem igrišču proti Jadranu iz Dekanov starejši dečki v 1. SNL zahod pričenjajo novo prvenstvo. Tudi v letošnji sezoni bo skupina nogometašev razdeljena v dve ekipi, ki bosta mladim nogometašem omogočali igranje zahtevnih tekem.

Pripravljalno obdobje, ki je potekalo od sredine julija, je bilo opravljeno v domačem okolju. Kako so se nogometaši pripravljali in kakšni so cilji za novo sezono smo povprašali njihovega trenerja Gorana Markovića.

"V pripravljalnem obdobju smo naredili lepo število treningov ter odigrali 7 pripravljalnih tekem. Našo trenutno oceno težko podamo saj so fantje na tekmah veliko nihali. Bile so dobre in slabe stvari. Ekipo tvori 34 igralcev, ki bodo nastopali v dveh tekmovanjih, vsi z istim ciljem, da skozi tekme napredujemo in predvsem izpolnjujemo zastavljene cilje v igri. Od fantov se veliko zahteva, zato se delajo razlike med igralci, kar pa ni nič narobe, saj bo kljub temu vsak posameznik dobil dovolj igralne prakse za individualno napredovanje. Na koncu si zelimo biti rezultatsko uspesni, ampak to s prepoznavnim stilom igre, za katerega pa je potreben dolocen cas, da ga bomo izvajali na najvisjem moznem nivoju za to selekcijo."; je povedal Goran Marković.

V nedeljo 19.08.18 ob 11:00 vabljeni v Športni park Brinje na ogled tekme Prve državne lige starejših dečkov NK Brinje Grosuplje : NK Jadran Dekani.