2.SKL> Kadeti danes ob 19:00 doma s Savo Kranj

Sekecija kadetov danes z zaostalo tekmo 2.kroga nadaljuje prvenstvo v 2.SKL zahod. V grosuplje prihaja zasedba Save Kranj.

V minulem krogu so nogometaši Brinja z veliko smole zamudili priložnost za prvo letošnjo zmago. Odigrali so najboljšo tekmo v letošnjem prvenstvu, vendar so se morali na koncu zadovoljiti s točko.

3.krog> NK DOB : NK BRINJE GROSUPLJE 4:0 (2:0)
4.krog> NK BRINJE GROSUPLJE : ND BILJE 1:2 (0:2)
5.krog> ND SLOVAN : NK BRINJE GROSUPLJE 2:2 (0:1)

Po zgoščenem ritmu zadnjih odigranih tekem, je spregovoril trener ekipe Borut Antončič: "V zgoščenem ritmu smo odigrali tri tekme. Na tekmi proti Dobu nismo pokazali napredka v igri, poleg tega pa smo z individualnimi napakami omogočili nasprotniku visoko zmago. Na drugi tekmi proti Biljam, se je v prvem delu še kazal trend iz prejšnje tekme, kljub vsemu pa smo v nadaljevanju pokazali določen premik in bi si po prikazanem zaslužili vsaj točko. Tekma proti Slovanu je bila, kljub padcu v zaključku naša najboljša v tem delu sezone. Pokazali smo določen napredek in stabilnost v sami igri, žal je v zaključku tekme sodniška odločitev in padec koncentracije odnesla zmago, ki bi jo morali potrditi že pred tem."

Vabljeni dane 12.09.2018 ob 19.00 v športni park Brinje na tekmo BRINJE GROSUPLJE : SAVA KRANJ.