3.SNL> Poraz na Bledu

NK BLED HIRTER : NK BRINJE GROSUPLJE 2 : 1 (0:0)
Boh Denis(48'-11m); Stanko Ladislav(52'), Hajdarević Adnan(68'-AG)

Derbi 6. kroga ekip, ki sta se v minuli sezoni vse do konca borili za prvaka 3.SNL center, je kljub trem doseženim zadetkom razočaral, na koncu pa so bili na žalost grosupeljskih nogometašev zadovolnejši nogometaši Bleda.

Prvi polčas je se je igra odvijala med obema kazenskima prostoroma, brez pravih priložnosti za zadetek ene ali druge ekipe. Redke poizkuse strelov v okvirje vrat sta vratarja zaustavila brez večjih težav.

Drugi polčas je bil živahnejši. Že v drugi minuti nadaljevanja igre v drugem polčasu, so domači storili prekršek za najstrožjo kazen, ki jo je zanesljivo realiziral kapetan Brinja Denis Boh. Toda vodstvo je zdržalo le nekaj minut, saj so nogometaši Brinja po mlačni reakciji v obrambi le štiri minute pozneje prejeli zadetek za izenačenje. 15 minut pozneje je branilec Brinja Adnan Hajdarević nesrečno posredoval v obrambni akciji in premagal svojega vratarja, kar je pomenilo vodstvo Bleda. V nadaljevanju so nogometaši Brinja pokazali željo po izenačenju izida, a bili v zaključkih akcij premalo zbrani, da bi dosegli zadetek. Pri tem so v obrambi puščali več prostora, kar je domačim prineslo tudi priložnost za tretji zadetek.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Postava NK Brinje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Denis Boh, Ervin Smajić, Primož Potočar, Niko Adamič, Matevž Fortin, Alen Hadžipašić, Nal Strajnar, Miha Dobnikar, Adnan Hajdarević. Rezerve: Boštjan Štampfel, Jaka Cimerman, Matic Povh, Alexander Stožinič, Jakob Hočevar, Matevž Gabrovšek.

Nogometaši Brinja po šestih odigranih krogih zasedajo 4. mesto na prvenstveni lestvici 3.SNL center. Priložnost za nove točke bo v soboto, ko bo ob 19:00 v Grosupljem gostoval Tinex Šenčur. Vabljeni.