2.SKL> Kadetom kljub napredku ni uspelo

NK BRINJE GROSUPLJE : FC KOPER 0:3 (0:1)

Kadeti so sicer proti Kopru še drugič izgubili, a prikazali veliko več kot pred tedni v Kopru.

Brez dvoma so gostje v Grosuplje pripotovali kot favoriti, saj je to napovedovla prvenstvena lestvica in potek prve tekme v Kopru.

Igra grosupeljskih kadetov je bila tokrat veliko boljša, kot v prvi medsebojni tekmi. Žal pa še vedno s preveč nihanji v igri, kar je pripeljalo do nepotrebnih napak, ki jih je tako kvaliteten nasprotnik znal kaznovati.

Z napredkom svojih nogometašev je bil kljub porazu po tekmi zadovoljen njihov trener Borut Antončič: "Čeprav so gostje prišli v vlogi favorita, smo mi svoj optimizem gradili na podlagi zadnjih predstav, vendar nam presenečenje ni uspelo. Tekmo smo dobro odpri, bili enakovreden nasprotnik, vendar po nepotrebnem sredi prvega polčasa prejeli zadetek, ki je delno porušil načrt pred tekmo, kljub vsemu pa lahko igro v prvem delu ocenim kot solidno. V nadaljevanju nismo uspeli stopnjevati igre, oba zadetka nasprotnika pa sta bila plod naših (starih) napak. Na koncu je potrebo čestitati nasprotniku za zasluženo zmago, mi pa moramo svojo priložnost iskati na naslednjih tekmah."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Do konca prvenstva je še 17 tekem. Več kot dovolj za nabiranje točk v zelo izenačeni ligi. Priložnost za popravek "scora" iz prvega dela bo že v nedeljo, ko ekipa ob 11. uri gostuje pri Savi v Stražišču pri Kranju.