2.SML: Ko žoga noče v nasprotnikovo mrežo

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ROLTEK DOB 0:1 (0:0)

Mladinci so na tekmi 12. kroga 2.SML zahod veljali za favorita. To so z igro na igrišču tudi jasno pokazali, toda nogomet se na kocu igra za zadetke.

V sami igri bi igralcem Brinja težko kaj oporekali. Pripravili so si pravi festival priložnosti za zadetke, toda niti ena se ni končala z žogo v mreži gostov. Žoge so letele tik mimo okvira vrat, se sprehale po golovi črti, a v zaključku je vedno nekaj zmanjkalo. Gostje so iz edine njihove akcije in priložnosti na tekmi povedli v 62. minzuti, kar je pomenilo tudi končni rezultat.


Trener Goran Marković po tekmi: "Tekma s katero se je težko sprijazniti, saj toliko število priložnosti zapraviti, kot smo si jih ustvarili na tej tekmi je skoraj nemogoče. Fantom nimam kaj očitat, razen dveh treh situacij, ki smo odreagirali neodgovorno, otročje. Še enkrat bi rad poudaril, da smo si zaslužili več, kot smo na tej tekmi dobili, saj smo prihajali v dobre situacije za zadetek ampak na žalost je nekaj zmanjkalo. Kljub rezultatskemu neuspehu je potrebno fantom čestitati za prikazano igro. Že v sredo nas čaka nova tekma proti dobri ekipi Bilja, ki prav tako želi igrati dopadljiv nogomet, tako da lahko pričakujemo pravo prvenstveno tekmo."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Na praznično sredo sledi gostovanje v Biljah.