2.SML> Mladinci jesenski prvaki

NK ARNE TABOR : NK BRINJE 0:7 (0:3)
NK BRINJE : NK KRKA 5:0 (2:0)

Mladinci jenski del prvenstva končali z odličnim finišem.

Na zadnjih dveh tekmah so na gostovanju v Ljubljani pri Arne Tabor 69 in domači tekmi proti Krki zabili kar 12 golov. Prejeli niso niti enega.

Zamagi sta videti lahki, vendar sta bili plod atraktivne igre, proti kateri nasprotnika nista imela pravih odgovorov. 6 novih točk je bila nagrada za uspešno igro. Z uspešnimi igrami skozi celotni jesenski del prvenstva so postali jesenski prvaki 2.SML zahod.

Po tekmah je bil s predstavama svojih nogometašev zadovoljen tudi trener Goran Marković: "Zadnji dve prvenstveni tekmi sta se končali v našo korist s prepričljivima zmagama. Na igrišču smo delovali zelo dobro v obeh fazah igre. Ustvarjali smo si veliko število priložnosti z našo prepoznavno igro. Fantom moram čestitati za celoten jesenski del, saj so bili na samih tekmah dobri, razen izjeme s tekmo doma proti ekipi Šenčurja. Naredili smo dober nastavek za drug del sezone, kjer bo potrebno biti še na višjem nivoju, predvsem pa nas čaka nadgradnja dela v individualnem smislu, da bomo lahko še za odtenek boljši. Kljub temu da je tekmovanja konec nas čaka še mesec napornega dela. Igrali bomo prijateljske tekme in nadgrajevali svojo igro, predvsem pa odpravljali individualne pomanjkljivosti."

Podrobnosti o tekmah na TEJ POVEZAVI in na TEJ POVEZAVI.

Sledijo zimske "počitnice", kjer bodo igralci nadgrajevali znanje, prvenstvo se nadaljuje marca 2019.