2.SML/SKL> Mladinci dva kroga pred koncem že potrdili naslov

2.SML> ŠENČUR : BRINJE GROSUPLJE 1 : 1
Čarman Djuran Simon(73'); Mahič Al(33')

2.SML> BRINJE GROSUPLJE : BILJE 3 : 0
Rexhepi Florgent(53'), Daliposki Emil(62'), Nasić Amir (86')

2.SKL> ŠENČUR : BRINJE GROSUPLJE 0 : 1
Tibola Jan(44')

2.SKL> BRINJE GROSUPLJE : BILJE 3 : 0
Hadžić Deniel(30'), Hadžić Deniel(54'), Mujkić Ermin(73')

Mladinci z zmago in remijem v zadnjih dveh tekmah že potrdili naslov v 2.SML zahod, kadeti z dvema zmagami skočili na 4. mesto lestvisce 2.SKL.

Kadeti in mladinci ob koncu sezone kažejo dobro formo. Do konca prvenstva sta ostala še dva prvenstvena kroga.

Trenerja obeh ekip smo povprašali kako sta videla zadnji dve tekmi svojih ekip.

Trener mladincev Goran Markovič: "Fantom čestitke za nove 4 točke in potrditev prvega mesta. Fantje si zaslužijo zelo veliko pohval in vseh ostalih stvari, ampak nismo še končali prvenstva, da bi se dokončno veselili. Naša naloga je da v zadnjih dveh tekmah potrdimo naše delo, čeprav ne moremo biti popolnoma zadovoljni - kako smo funkcionirali v drugem delu sezone, saj naš trenažni proces ni bil povsem optimalen, zaradi različnih okoliščin nismo mogli nadgraditi določenih zahtev v igri zato ne moremo govoriti o super sezoni."

Trener kadetov Borut Antončič: "V preteklem tednu smo odigrali dve tekmi. Tekmo v Šenčurju smo v prvem delu odigrali zaspano, sicer smo imeli terensko premoč, vendar smo bili nenevarni za gol nasprotnika. V drugi polčas smo krenili bolj odločno, hitro zadeli prečko in kmalu za tem povedli, kar je na koncu odločilo zmagovalca. Omeniti je še potrebno težko igrišče, ki je vplivalo na igro in nam je povzročalo kar nekaj težav. V tekmo proti Biljam, smo krenili odločeni, da se nasprotniku oddolžimo za dva letošnja poraza. V prvem delu je bila igra raztrgana, saj se nikakor nismo uspeli umiriti in prilagoditi na agresivnega nasprotnika. Kljub vsemu smo izkoristi napako gostujoče obrambe in na odmor odšli s prednostjo. V drugem delu smo kontrolirali potek srečanja, nasprotniku pustili malo, v pravem trenutku povišali vodstvo, tudi iz igre smo prihajali v boljše situacije in ob koncu tekme s še enim zadetkom potrdili zmago. Čestitke fantom za zmagi in prikazano na zadnjih tekmah, hkrati pa tudi čestitke mladinski ekipi za naslov."

V predzadnjem krogu v Grosupljem gostuje Sava Kranj. Ekipi bosta tekmi odigrali že v četrtek 16. maja, pričeli se bosta ob 17. in 19. uri. Vabljeni.