3.SNL> Četrti prvenstveni remi

BRINJE GROSUPLJE : TINEX ŠENČUR 1 : 1 (1:1)
Klemen Štrancar(13'); Darko Djukić(7')

Tekma je bila zadnji trenutek prestavljena na igrišče z umetno travo, saj je obilno deževje poplavilo glavno igrišče.

Na tekmi, ki se je igrala v visokem ritmu so povedli gostje iz Šenčurja, zaradi neskladnosti dresov so nastopili v belih majicah Brinja, ki so zadeli z glavo po kotu. Nogometaši Brinja so na situacijo reagirali dobro in šest minut pozneje izenačili. Po lepi akciji Matica Povha je zadel Klemen Štrancar. V nadaljevanju so gledali aktivnejšo igro Brinja, ki je tik pred odhodom na odmor dvakrat zadelo prečko gostujočih vrat.

Tudi v nadaljevanju je bil ritem igre visok s precejšno pobudo grosupeljskih nogometašev. Nekaj lepih situacij za zadetek so gostje uspeli zadnji trenutek zaustaviti, tako da se rezultat ni več spreminjal.

Trener Sanel Konjević je po tekmi povedal: "Mislim, da je za nami izvrstna tekma. Tempo igre je bil zagotovo na višjem nivoju kot je nivo 3.SNL in zato pohvale obema ekipama. Po hitrem zaostanku je ekipa dobro odreagirala, v 2 polcasu smo bili še boljši in glede na priloznosti smo bili malenkostno bližje zmagi. Šenčur je prikazal zelo dobro igro zato je remi verjetno najbolj realen izid."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Brinje s četrtim prvenstvenim remijem, tremi zmagami in le enim porazom ostaja na 7. mestu prvenstvene lestvice 3.SNL zahod.

V sredo sledi pot v Tolmin, kjer morajo nogometaši Brinja dokončati tekmo 8.kroga, ki je bila prekinjena v 63. minuti pri vodstvu Brinje z 2:1. Tekma se bo nadaljevala ob 17. uri, odigrati bo potrebno še 27. minut in sodnikov dodatek igralnemu času.

V soboto ob 15.00 bo v Grosupljem gostovala FAMA VIPAVA.