3.SNL> V Tolminu zaključili z zmago

TKK TOLMIN : BRINJE GROSUPLJE 1 : 2 (0:2)
;Rok Šporar, Al Mahič

Tekma, ki je bila 3. oktobra v 65. minuti zaradi neurja prekinjenja, se je z zadnjimi 25. minutami igre nadaljevala in končala v sredo 14.10.2020.

V nadaljevanju tekme so nogometaši Brinja v Tominu vzeli tisto po kar so prišli. Vodstvo, ki so si ga zagotovili z zadetkoma Roka Šporarja in Ala Mahiča pred 10. dnevi sta bila dovolj za končno zmago. Domači so v nadaljevanju jurišali proti vratom Brinja in poizkušali spreobrniti rezultat, vendar je gostujoča obramba zdržala do konca, v ključnem trenutku z izjemno reakcijo vratarja Jana Jančigaja.

Z izidom tekme je bil zadovoljen tudi trener Sanel Konjević, ki je po tekmi povedal: "Tekmo, začeto pred 10 dnevi smo danes končno uspeli zaključiti z zmago. O današnjih 25 minutah tekme, lahko rečem le da so fantje dali vse od sebe in so od prve akcije vedeli kaj jih čaka ter po kaj so prišli. Če se ozrem nazaj na obdobje tekme odigrane pred prekinitvijo, sem zelo zadovoljen z načinom in predstavo na terenu. Mislim, da je zmaga zaslužena in da v naslednje srečanje z Vipavo vstopamo z veliko mero samozavesti."

V soboto v Grosupljem gostuje Vipava.