3.SNL> Točka v uvodnem spomladanskem krogu

NK BRINJE : NK ARNE TABOR 69 1 : 1 (0:1)
Filip Škerl(10' -11m); Florgent Rexhepi(49')

V prvem spomladanskem krogu so Grosupeljčani doma osvojili točko, potem ko so se v prvem polčasu znašli v zaostanku.

Že v prvem polčasu so imeli domači nogometaši nekaj lepih priložnosti iz katerih bi morali izenačiti, vendar se je tresel le okvir vrat.

Do izenačenja je prišlo v začetku drugega polčasa, ko se je v kazenskem prostoru odlično znašel Florgent Rexhepi, ki je uspel usmeriti žogo mimo gostujočega vratarja. Tudi v nadaljevanju je bilo nekaj situacij iz katerih bi domači nogometaši lahko prišli do vodstva, vendar so bili v zaključkih premalo konkretni.

Tudi gostje so imeli nekaj ugodnih situacij za zadetek, tako da bi zmaga lahko odšla tudi v Ljubljano. Neoodločen izid na koncu tekme je odrazil tudi dejansko razmerje na igrišču.

V domači zasedbi so se predstavili tudi štirje igralci mladinske ekipe, iz katere prihaja tudi strelec izenačujočega zadetka.

Trener Goran Marković po tekmi: "Prva tekma, kjer smo si z gosti razdelili točki, je na koncu realen pokazatelj na igrišču. Prvih 20 min smo bili zelo slabi, delovali smo zaspano, neagresivno, kot da nam je tekma bila odveč. Po dvajsetih minutah smo bili nekoliko boljši in prevladovali na igrišču. Z menjavami smo v drugem polčasu dobili še dodatno energijo, ampak na žalost nam rezultata ni uspelo obrniti v svojo korist. Na koncu čestitke fantom, saj so do konca verjeli v uspeh, predvsem pa da smo delovali kot ekipa, kar nam vliva dodatno samozavest za nadaljne tekme. Na koncu se je potrebno zahvaliti tudi gledalcem, ki so nas prišli spodbujat v res lepem številu, kar je še dodatna motivacija za nadaljno delo in hkrati odgovornost za našo mlado ekipo."

V soboto ob 19.00 sledi v Ivančni Gorici veliki lokalni derbi. Navijači vabljeni tudi v Ivančno Gorico.