2.SML> Mladinci brez točk iz Šenčurja

NK ŠENČUR : NK BRINJE 3:1 (1:1)

Na gorenjskem ni šlo vse po načrtih grosupeljskih nogometašev. Dinamična in čvrsta tekma, v kateri so sodniki dovolili nekoliko preveč grobosti, kar je pripeljalo po izključitev na vsaki strani.

Po vodstvu domačih tik ob zaključku prvega polčasa so Grosupeljčani še pred odhodom v garderobo z zadetkom Maja Božiča rezultat izenačili. V nadaljevanju igre so gostje kazali željo po zmagi, a jim je načrte prekrižal drugi, nekaj minut kasneje pa še tretji zadetek domačih.

Kljub porazu je bil trener Goran Marković zadovoljen z igro: "Začetek prvenstva se ni začel po naših željah, saj smo na prvi tekmi bili poraženi. Domačinom čestitke na zasluženi zmagi, mi pa moramo še naprej vztrajati pri našem konceptu razmišljanja, saj nam ena tekma ne sme spremeniti le tega. Postavljeni bomo pred velikov izzivov, ki so ključni za naše nadaljnje delo...Fantom čestitke na njihovem karakterju, odnosu, predvsem pa nad njihovo željo da spreobrnejo rezultat, kar nam danes ni uspelo, ne glede na vse stvari, ki so se dogajale na in ob igrišču. Jutri je nov dan in čas za nov trening."

V ekipi sta debitirala tudi dva člana selekcije starejših dečkov, sicer tudi člana državne reprezentance Slovenije U-15, ki sta svoje naloge zelo dobro opravila.

V nedeljo bo v Grosupljem nova priložnost za dokazovanje in nove prvenstvene točke, v goste prihaja ajdovsko Primorje.