2.SML/SKL> Štiri nove točke na kontu mladincev in kadetov

U-19> NK BRINJE GROSUPLJE : NK PRIMORJE 3 : 2 (1:1)
Strelci: Kocjančič, Tibola;

U-17> NK BRINJE GROSUPLJE : NK PRIMORJE 2 : 2 (1:1)
Strelci: Kocjančič, Tibola; 

Mladinci v izjemnem finišu do zmage, kadeti po dvakratnem vodstvu do točke.

V tekmovalnem smislu se je razburljiva nedelja končala brez poraza, s 4 novimi točkami na skupnem zbiru 2.SML/SKL in spoznanjem, da bo potrebno za maksimalni izkupiček še kaj postoriti. Ob tem pa tudi priznavamo, da bi lahko ostali le pri dveh točkah, a so mladinci pokazali izjemen karakter, ter v tem elemntu še nadgradili kadete iz prejšnega kroga v Šenčurju.

Trener kadetov Borut Antončič: "Po uvodni zmagi in dobrem delu med tednom, smo od današnje tekme pričakovali več. V prvem delu smo bili nerazpoloženi, proti zaprti postavitvi nasprotnika smo sicer imeli terensko premoč, vendar smo si priigrali premalo nevarnih situacij za dosego zadetka. Sicer smo dokaj zgodaj povedli, nasprotnik pa je izenačil po grobi napaki v obrambi. V drugem delu je bila igra boljša, bolj odločno smo krenili proti nasprotnikovim vratom in bili vseskozi nevarni. Po vodilnem zadetku smo si pripravili še nekaj priložnosti iz katerih bi morali biti konkretnejši. Treba je omeniti, da nam tudi nekatere sodniške odločitve niso šle na roko, ki so neposredno vplivale na povišanje vodstva. Kljub premoči, smo si v zadnjem delu, privoščili nepotrebno napako in nasprotnik je izenačil iz kazenskega strela. Sicer držimo niz neporaženosti, vendar morajo fantje več zahtevati od sebe, biti bolj skoncentrirani in predvsem bolje prepoznavati situacije in in razmere na igrišču, saj so glede na razmere na igrišču, danes gostje dobili točko, mi pa izgubili dve. Čestitke fantom za prikazano in zahvala navijačem za vzpodbudo do konca tekme."

V soboto se bo pričela zadnja tretjina letošnjega prvenstva. Ekipi kadetov in mladincev se bosta ob v soboto 30.03.19 ob 11:30 oz. 13:30 v Grosupljem pomerili proti Slovanu.