3.SNL> Nogometaši Brinja Grosuplje nadaljevali v svojem ritmu

BRINJE GROSUPLJE : TINEX ŠENČUR 1 : 0
Matej Čož(26')

Nogometaši Brinja Grosuplje so pred množičo domačih navijačev prišli do minimalne zmage v derbiju 17. kroga 3.SNL zahod.

Čvrsta, zahtevna tekma, na kateri sta obe moštvi imeli svoje priložnosti. Matej Čož je 26. minuti srečanja, z edinim zatekom odločil zmagovalca.

Trener Goran Marković je bil po tekmi zadovoljen "Še ena zahtevna tekma proti dobri ekipi Šenčurja. Tekma je bila trda, nas pa je presekala poškodba Đajiča v začetku tekeme in potrebovali smo kar nekaj časa, da smo ujeli ravnotežje v igri. Po vodilnem zadetku smo se do konca osredotočili na branjenje kar nam je dobro uspevalo. V drugem polčasu smo si priigrali tri izjemne priložnosti po protinapadih ki so ostale neizkoriščene, kar je gostom omogočalo, da so ostali v igri. Zadnjih 20 minut smo bili v podrejenem položaju, se branili, a smo zadržali rezultat. Čestitke fantom, saj so vsi garali za to zmago. Gostom čestitke za dobro odigrano tekmo in velio sreče v nadaljevanju prcenstva. Na koncu pa še enkrat ena velika pohvala in zahvala za navijače, da so nas prišli podpreti v takem številu. Tako množično podporo si želimo tudi na preostalih tekmah do konca prvenstva "

To je bila že osma zaporedna zmaga v letošnjem prvenstvu s katero Brinje Grosuplje ostaja vodilno moštvo lige.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prihodnji vikend sledi gostovanje v Škofji Loki. Tekma se bo v soboto, na igrišču Puštal v Škofji Loki, pričela ob 16. uri.

Video posnetek tekme: