3.SNL> Sledi gostovanje pri prvem zasledovalcu

V 19. krogu 3.SNL zahod Brinje Grosuplje odhaja na gostovanje v Tolmin.

Tolmin je prvi zasledovalec Brinja Grosuplje na prvenstveni lestvici. Domačini bodo vsekakor želeli ostati v igri za vrh prvenstvene lestvice. Že v prvem delu prvenstva smo v Grosupljem videli zelo zanimivo tekmo, ki se je končala brez zmagovalca 2:2.

Pred potovanjem v Tolmin je trener Goran Marković povedal: "V soboto se odpravljamo na eno izmed daljših gostovanj, poleg tega pa je to tekma vodilnih moštev lige. Na tekmo se pripravljamo kot na vse do sedaj. Veseli nas, da fantje ostajajo motivirani in predvsem željni novih tekem. Mogoče trenutno sama igra ni na takem nivoju, kot bi si vsi želeli. Zavedamo se v kakšni situaciji smo in predvsem, da igrišča niso v stanjih za nek normalen nivo nogometa. Želimo si odigrati kvalitetno tekmo in domov prinesti nov paket točk. Se pa zavedamo, da bo to vse prej kot lahko, saj igramo proti kvalitetnemu nasprotniku. Vodi jih trener z veliko znanja in potenciala za nekaj več. Njega in njegov način dela smo lahko spoznali tudi v našem klubu. "

Nogometaši Brinja Grosuplje imajo na vrhu prvenstvene lestvice 5 točk prednosti pred Tolminom.

Vse podpornike vabimo, da nas pridejo vzpodbujati v Tolmin. Tudi tokrat bomo pripravili neposredni video prenos v živo, ki ga boste lahko spremljali na našem YouTube kanalu.